Què és b-magazine?

Sabem que més enllà dels grans titulars existeixen manifestacions singulars, valentes i innovadores. Nosaltres les expliquem, les documentem i les connectem amb un públic inquiet. Donem veu als artistes, posem la seva obra en valor i generem continguts d’interès per a audiències a la recerca d’estímuls. Som B-Magazine, escrivim sobre cultura independent i emergent per a ments curioses.

Qui som?

Som Brubaker, una associació dedicada a impulsar, acompanyar i divulgar iniciatives culturals. Entenem la cultura com un patrimoni de tots, un eix dinamitzador que promou valors humanitzadors i aporta les claus per a interpretar el món que ens envolta. Donem suport a la creació i la innovació, actuem com a altaveu de projectes culturals i seguim de prop les noves tendències. Fomentem l’intercanvi de coneixement i generem espais de reflexió i aprenentatge. Celebrem l’originalitat, potenciem l’element singular i ens regim per criteris on els objectius socioculturals pesen més que les xifres.

Col·labora

B-Magazine està obert a totes aquelles persones que comparteixen la nostra passió i el nostre entusiasme per la cultura en general. Busquem melòmans, cinèfils, lletraferits i cronistes d’allò que passa però no es veu. Si ets inquiet, compromès, t’agrada escriure i et ve de gust expressar-te, opinar o descobrir-nos aquella banda que t’acaba d’alegrar el dia, posa’t en contacteamb nosaltres. Et volem conèixer.

Difusió

B-Magazine és una realitat gràcies a les aportacions de totes aquelles persones, empreses, institucions i projectes de vocació creativa amb qui compartim una mateixa visió. Si tu també la comparteixes i vols difondre el teu projecte o anunciar-te al nostre suport, contacta amb nosaltres i parlem-ne.