LOS COMING SOON presenten “We Are LCS”

Agafin-se fort, que aquest disc molt bé podria esdevenir la seva banda sonora estiuenca ideal. Deu cançons que els faran ballar i que els posaran de bon humor sí o sí. Els presentem “We Are LCS”, el nou disc de LOS COMING SOON. Per ORIOL SERRA.

Ritmes ballables, melodies contagioses i dues veus -una de masculina i una altra de femenina- d’allò més càlides. Essències fresques, acabats elegants i la dosi justa de malenconia. I peces tan rodones com “The Things We Love”“Fernet Tastes Good”“Bombay”. Tot això és el que podem trobar a “We Are LCS” (2017, HDA/ATM), el nou treball d’una banda argentina establerta a Barcelona i cridada a sacsejar en el millor dels sentits l’escena emergent autòctona.

Los Coming Soon és el projecte dels germans Patricio Lala Hirsch, que van començar aquesta aventura a finals de 2010 a la ciutat de Buenos Aires. Des d’aleshores han lliurat un total de tres discos i s’han fet un bon tip d’actuar en directe en ambdós costats de l’Atlàntic, arribant a compartir escenaris amb tòtems com Tame Impala, Snow Patrol, Toro y Moi o Metronomy.

Però és en aquest darrer plàstic on millor han condensat i definit un discurs que beu de noms com Joy Division, The Strokes, els citats Metronomy o LCD Soundsystem -de les mescles se n’ha fet càrrec Eric Broucek, conegut entre d’altres per la seva feina al costat d’aquests últims-. Deu cançons que brillen amb llum pròpia i que, escoltades l’una darrere l’altra, fan una molt bona banda sonora per a aquests mesos estiuencs.

Los Coming Soon:
Pàgina web