Tercera edició del FESTIVAL PARC DE LA LINERA

Evripidis and His Tragedies

Evripidis Sabatis (Evripidis and His Tragedies).

El que va néixer ara fa tres anys com l’aventura d’uns agosarats i aventurers activistes musicals es consolida com una cita de pes al calendari musical dels mesos d’estiu. El FESTIVAL PARC DE LA LINERA celebrarà la seva tercera edició el 15 de juliol a Parets del Vallès.

Del pop psicodèlic d’Opatov a l’eclèctic post-rock de Retirada!, i del rock de garatge d’Aloha Bennets al pop coral i sofisticat d’Evripidis and His Tragedies, passant pel folk estripat de Marta Knight, el rock urgent de Keems o el noise indòmit d’Espígol -projecte paral·lel de Maurici Ribera (The Missing Leech)-. Més d’una vintena de projectes musicals d’arreu del país i amb backgrounds diversos però complementaris es donaran cita el proper 15 de juliol al Festival Parc de la Linera, un certamen organitzat per tercer any consecutiu pel col·lectiu Binary Emotions Knights que tindrà lloc al parc que li dóna nom, a Parets del Vallès.

Seran més de 12 hores ininterrompudes de música en directe -també hi haurà sessions de dj-, que donaran el seu tret de sortida a les 11 del matí i s’amenitzaran amb tallers musicals, activitats per als més petits i la presència de diversos estands adreçats al públic melòman. Tot plegat amb entrada lliure i en un dels entorns més privilegiats de les rodalies de Barcelona per a celebrar-hi un esdeveniment d’aquestes característiques. La música, no cal dir-ho, serà la gran protagonista d’una jornada que es consolida definitivament com a cita de pes al calendari musical estiuenc de casa nostra.

Més informació:
Festival Parc de la Linera  /  Facebook