Dignitat professional i bones pràctiques, una reflexió per al DIA DE LA MÚSICA

Mourn

Mourn.

Fabra i Coats aprofitarà la celebració del DIA DE LA MÚSICA, el proper 21 de juny, per a reflexionar al voltant de la dignitat professional i les bones pràctiques en l’àmbit musical. Una taula rodona amb diversos representants del sector, a la qual cal afegir actuacions en directe per cortesia de Sean Nicholas Savage, Mourn i Nakany Kanté, entre d’altres.

La dignitat professional tant del músic com de la resta d’agents implicats en la creació i la difusió de la seva obra, així com les bones pràctiques al si de la indústria musical, han estat objecte de nombrosos debats que han anat prenent forma durant els darrers mesos. Per això resulta d’allò més oportú que un espai com Fabra i Coats dediqui un dels actes centrals del Dia de la Música a posar totes aquestes qüestions sobre la taula i a donar veu a les diferents parts interessades.

Coincidint amb la citada celebració, el proper 21 de juny (18,30h.), aquest equipament acollirà una taula rodona que pretén reflexionar al voltant d’aquestes qüestions i establir directrius per a treballar-les de cara al futur. Hi participaran músics com Edurne Vega, Hans Laguna i Guillem Arnedo, així com gestors culturals, advocats i representants de l’àmbit institucional, i comptarà com a moderador amb el periodista musical Roger Roca.

La programació del Dia de la Música a Fabra i Coats començarà amb un concert del Grup Instrumental Barcelona 2016 (12,30h.), i culminarà ja al vespre (20,30h.) amb tres actuacions prou destacables: els ressons africans de la guineana Nakany Kanté, el pop crepuscular del canadenc Sean Nicholas Savage, i el rock d’alt voltatge de les barcelonines Mourn. Tot plegat amb entrada lliure.

Més informació:
Fabra i Coats  /  Pàgina web