ELS VESPRES DE LA UB, veus emergents a la fresca

Els Vespres de la UB

Les Sueques.

Tot és a punt per una nova edició d’Els Vespres de la UB. Un cicle que ja ha esdevingut un clàssic imprescindible del calendari musical estiuenc a Barcelona. Del 4 al 20 de juliol, el jardí de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona serà escenari tots els dimarts i tots els dijous d’actuacions a la fresca amb les veus emergents com a protagonistes principals. Un any més el cicle es mantindrà fidel al seu eclecticisme sonor, si bé enguany destaca la presència per primer cop d’un artista internacional, el canadenc Calvin Love, tot un artesà de la cançó pop en la seva vessant més íntima i crepuscular. La resta del cartell el conformen noms autòctons com els de Les SuequesEl Pèsol Feréstec, post-punk vitamínic i el maridatge definitiu de poesia catalana i rock entès a la manera de la Velvet Underground. Cal destacar també el pop minimalista de Tronco, la cançó d’autor de Pol Fuentes i l’afrobeat sideral d’Outer Space. Tots els concerts començaran a les 21h amb entrada lliure. Els Vespres de la UB és una producció de Bankrobber amb direcció artística de Mireia Madroñero.

Més informació:
Els Vespres de la UB  /  Pàgina web