MASCLANS i THE HARLOCK, 9 de juny a la sala Continental

Masclans - Foto Uri Bernad.

Masclans – Foto Uri Bernad.

Si encara no han escoltat vostès “Forest” “Love Sex Hate” s’estan perdent dos dels grans discos que es van facturar a casa nostra el passat 2016, paraula. El primer és el segon àlbum de Masclans, una formació que beu del rock d’arrels nord-americanes i la psicodèlia amb accent britànic, i que durant els darrers anys s’ha fet un tip d’actuar arreu de la península. El segon és el primer àlbum llarg de The Harlock, ambaixadors a la Ciutat Comtal del pop i el folk en les seves concepcions més nocturnes, elegants i sofisticades -pensin en un arc sonor que enllaci Richard Hawley amb Nick Cave i Giant Sand amb Pulp-. El proper 9 de juny compartiran ambdues formacions l’escenari de la sala Continental de Gràcia. I francament no se’ns acut cap motiu, cap ni un, per a perdren’s un doble cartell com aquest. Assistència més que recomanada.

Més informació:
Masclans  /  Pàgina web
The Harlock  /  Bandcamp
Continental  /  Facebook