Cinc anys de MICRO-CLIMA SOUND

Ran Ran Ran

Ran Ran Ran – Foto Noemí Elías.

Hi ha qui es queixa que durant els dies del Primavera Sound no passa a Barcelona res que no tingui a veure amb el citat festival. Doncs bé, la gent d’Ultra-Local Records va passar de les paraules als fets i va organitzar el seu propi festival alternatiu durant les mateixes dates del Primavera. Micro-Clima Sound, que és com es va batejar l’invent, arriba enguany a la seva cinquena edició, i ho fa fidel als seus valors fundacionals: proximitat, propostes singulars i sobretot molt bon humor. La cita tindrà lloc entre els dies 1 i 3 de juny a la disqueria del Poblenou -i en un horari que es pot combinar perfectament amb l’assistència al Parc del Fòrum-, tots els concerts seran amb entrada gratuïta i al cartell hi figuren autèntiques delícies del Sotabosc musical autòcton com són Ran Ran RanEl Pèsol FeréstecRetirada!CombrayOrange BroekO.S.

Més informació:
Ultra-Local Records  /  Facebook