FESTIVAL BOUQUET D’ALELLA 2017: Rusó Sala i Ferran Savall & Meritxell Neddermann

Rusó Sala

Rusó Sala.

RUSÓ SALA i el nou projecte conjunt de FERRAN SAVALL & MERITXELL NEDDERMANN conformen enguany el cartell del FESTIVAL BOUQUET D’ALELLA. Una iniciativa de Brubaker i el celler Bouquet d’Alella que un any més maridarà música, vi i gastronomia de proximitat en un entorn de somni. Serà el 15 de juliol al cor de la D.O. Alella.

Dues de les veus més singulars de la música catalana es donaran cita el proper 15 de juliol en una nova edició del Festival Bouquet d’Alella. Rusó SalaFerran Savall & Meritxell Neddermann. La primera és un dels grans valors de la música contemporània d’arrel meditarrània. Una artista que ha generat un discurs únic més enllà d’etiquetes i fronteres. Sala ve de l’Alt Empordà però la seva música recorre tots els racons del Mediterrani, i n’agermana les diferents cultures i tradicions tot fent-les dialogar les unes amb les altres. Ens presentarà “Mare Nostra”, un espectacle on conviuen cançons sefardites, melodies araboandaluses, textos de Ramon Llull, cançons de les trobairitz i composicións pròpies, a més de llengües com el català, l’àrab, l’espanyol, l’occità o el sefardita.

Savall i Neddermann també acumulen quilòmetres i escenaris, i ara han decidit sumar esforços en un nou projecte conjunt que presentaran en exclusiva al festival. De la música negra a la cançó d’autor i del jazz a la música tradicional de casa nostra. Un mosaic sonor de variades i diverses influències, i tot un tomb musical pel món que ens envolta. Un còctel a priori impossible de tradició, improvisació i innovació. I un concert a duet on ambdós músics fusionen els seus respectius móns sonors per a donar lloc a una proposta totalment nova, fresca i enèrgica.

Emmarcat dins del Festival d’Estiu d’Alella, el Festival Bouquet d’Alella és una iniciativa de Brubaker i el celler Bouquet d’Alella que tindrà lloc en aquest darrer emplaçament: una finca carregada d’història i envoltada de natura al cor de la D.O. Alella. Un entorn de somni, i l’espai ideal per a maridar algunes de les veus més fresques de casa nostra amb els vins d’elaboració pròpia Bouquet d’Alella i una cuidada oferta gastronòmica de proximitat.

Més informació:
Festival Bouquet d’Alella  /  Pàgina web