PRIMAVERA PRO, el punt de trobada de la indústria musical

Un any més Barcelona esdevindrà capital de la indústria musical durant una setmana de la mà de PRIMAVERA PRO. La branca professional de Primavera Sound esdevindrà un punt de trobada i una plataforma per a fomentar el debat i la reflexió al voltant de la pròpia indústria.

Quan es parla de Primavera Sound, el primer que sol venir al cap és un dels festivals de música més reconeguts d’aquesta banda de l’Atlàntic. Malgrat tot, aquest festival és tan sols la punta d’un iceberg que va molt més enllà per a transformar Barcelona, durant una setmana, en la capital mundial de la indústria musical. Òbviament, la programació del festival és un dels pilars d’aquesta capitalitat, però res de tot això es podria entendre sense Primavera Pro, la branca de Primavera Sound adreçada a un públic professional. Un punt de trobada que ha fet de Barcelona un dels epicentres de la indústria durant els darrers anys.

Primavera Pro celebrarà la seva edició 2017 entre els dies 31 de maig i 2 de juny al bell cor de la ciutat, amb el CCCB i el seu entorn com a epicentre. Al llarg de tres jornades es duran a terme diverses conferències, xerrades, presentacions, showcases i tallers que abordaran temàtiques com els nous reptes de la indústria en plena era digital, el futur de la crítica en un entorn globalitzat i interconnectat on tothom pot dir-hi la seva, o els efectes del Brexit sobre la pròpia indústria. A tot plegat cal sumar-hi la presència de ponents que explicaran les seves respectives experiències vitals i professionals, i entre els quals hi figuren noms de primeríssim ordre com els de Billy BraggViv Albertine (The Slits), Bill Drummond (The KLF) o el productor Youth.

Més informació:
Primavera Pro  /  Pàgina web