MOON DUO i DEAD PARTIES, 10 de juny a Upload

La vessant més àcida del rock sembla viure un molt bon moment. Nombroses formacions d’una banda i l’altra de l’Atlàntic i fins i tot de les antípodes estan revisant registres com la psicodèlia o el krautrock i aprofitant les seves respectives  troballes sòniques per a obrir nous camins. Els nord-americans Moon Duo en són un bon exemple. Un combo encapçalat per Ripley Johnson (Wooden Shjips) i la seva parella, Sanae Yamada, format a la sempre prolífica San Francisco i establert a la no menys fèrtil Portland (Oregon). Els seus quatre discos fonen les múltiples formes del psych i el kraut amb l’electricitat indòmita del protopunk i el rock de garatge. El seu últim projecte és “Occult Architecture Vol. 1 & 2” (2017), un doble llançament la primera part del qual ha vist la llum recentment -la segona s’espera per aquesta mateixa primavera-. El presentaran el proper 10 de juny a la sala Upload de la mà d’Xtrarradio. Obrirà la nit Dead Parties, un dels màxims exponents barcelonins del shoegaze en la seva vessant més crua i expansiva.

Més informació:
Xtrarradio  /  Pàgina web