WOODS, 6 d’abril a la sala Apolo

Nou àlbums editats en poc més de deu anys de trajectòria consoliden Woods no tan sols com una de les bandes més prolífiques de la seva generació, sinó també com un dels noms més eclèctics i dinàmics del folk independent contemporani. Queden lluny aquells dies en què els de Brooklyn semblaven posar el dia alguns dels postulats de la Velvet Underground: des d’aleshores han confeccionat tot un ventall sonor que abraça el pop, el folk, la psicodèlia i el rock més desacomplexat. El seu darrer treball es titula “City Sun Eater in the River of Light” (2016), i el presentaran el proper 6 d’abril a la sala Apolo de la mà de Primavera Sound. Obriran la vetllada Ran Ran Ran, una de les bandes més fresques que ha donat darrerament l’indie barceloní. Duet de guitarra i bateria i immediates cançons, evocadores de Violent Femmes o Jonathan Richman.

Més informació:
Primavera Sound  /  Pàgina web
Sala Apolo  /  Pàgina web