STEVE GUNN, 25 d’abril a Sidecar

Molts el van conèixer com a membre dels Violators de Kurt Vile, però el cert és que Steve Gunn acumula una extensa i sucosa discografia al seu nom. Una vessant solista que s’ha destapat durant els darrers anys i que ha consolidat el de Brooklyn com un dels guitarristes de més renom dels darrers anys en l’àmbit del folk i el rock de tall independent. El seu darrer disc, “Eyes on the Lines”, es va situar entre els més aclamats de 2016, i la seva actuació al passat Primavera Sound va acabar de confirmar una promesa que ja s’ha fet realitat. Podrem tornar-ho a comprovar des de la proximitat d’una sala com és Sidecar, on Gunn actuarà el proper 25 d’abril, novament de la mà de Primavera Sound.

Més informació:
Primavera Sound  /  Pàgina web
Sidecar Factory Club  /  Pàgina web