Cròniques del Chateau Marmont amb JARVIS COCKER i CHILLY GONZALES

El Chateau Marmont no és tan sols un dels hotels més elegants de Los Angeles, és també un escenari emblemàtic de la història de la cultura pop. I no tan sols per la gran quantitat de figures i celebritats que s’hi han allotjat al llarg de les dècades, sinó també per episodis tan sonats com aquell en què els components de Led Zeppelin es van dedicar a conduir motocicletes pels seus passadissos. Jarvis Cocker hi va pernoctar durant la branca californiana de la gira de reunió de Pulp, i l’estada el va inspirar a fer el millor que podria fer a aquestes alçades d’una carrera per ara immaculada. Compondre tota una col·lecció de cançons majúscules amb l’hotel de torn com a marc de fons i unes cotes de sensibilitat isavoir faire que l’acosten a grans arquitectes del pop com Bacharach o Rodgers i Hart. Un àlbum, “Room 29” (2017), que signa a mitges amb el pianista Chilly Gonzales, còmplice de luxe en un plàstic tan atemporal com l’entorn que l’ha inspirat. O.S.