El nou pop francès a EL FESTIVAL

 

La Femme

La Femme.

Bandes com La Femme, Naive New Beaters o Breakbot conformen una nova escena que durant els darrers anys ha revolucionat la música francesa. EL FESTIVAL les presentarà en un cartell tan eclèctic com transversal el proper 10 de juny al Poble Espanyol.

Vuit hores de música en un entorn privilegiat amb alguns dels noms més destacats de l’escena francesa contemporània. Així es presenta enguany una cita en vies de consolidació al calendari melòman barceloní: EL Festival, que celebrarà la seva edició 2017 el proper 10 de juny al Poble Espanyol i amb un cartell de marcat accent francòfon.

Cinc propostes en total que conformen una programació eclèctica, polifacètica i transversal, amb discursos que van del hip-hop desacomplexat de Wax Tailor al pop de múltiples capes de Naive New Beaters, i de l’avantguarda soul de Breakbot als viatges electrònics de Cassius DJ.

El nom més destacat del cartell probablement sigui el de La Femme. Amb un discurs que enllaça sense manies gèneres com el post-punk, la psicodèlia o el krautrock, mitjans com Les Inrockuptibles consideren el seu primer disc, “Psycho Tropical Berlin” (2012), com el punt de partida d’aquesta nova escena francesa. En presentaran la continuació, el flamant “Mystère” (2016).

Més informació:
EL Festival  /  Pàgina web