RATTLE, duet de bateries i harmonies vocals

Ens trobem sens dubte davant d’una de les propostes més singulars, úniques i fascinants de l’underground britànic. Un duet de bateristes que ha elaborat tot un repertori amb l’únic suport dels seus respectius instruments i veus. Dues bateries com a única base instrumental, i les harmonies vocals de Katharine Eira Brown i Theresa Wrigley, donant lloc a un discurs en sintonia amb la vessant més hipnòtica, minimalista i avantguardista del post-punk. Es diuen Rattle, i van debutar l’any passat amb un àlbum homònim que admet poquíssimes comparacions -entre elles ESG o The Slits-. El presentaran el 29 de maig a la sala BeGood de Barcelona i de la mà de La Castanya, una actuació que suposarà el debut de les britàniques a casa nostra i l’inici d’una extensa gira per la Península. No s’ho perdin, promet ser un dels grans esdeveniments d’aquesta temporada.

Més informació:
Rattle  /  Bandcamp
La Castanya  /  Pàgina web
Sala BeGood  /  Facebook