MONSTER TRUCK i THE PICTUREBOOKS, 7 d’abril a Bikini

Blues-rock sense domesticar, densitat stoner, ritmes pesants, guitarres que fan saltar espurnes i veus carregades de fum, alcohol i suor. The Picturebooks és un duet alemany fascinat pels paisatges i la mitologia del sud-oest dels Estats Units. Les seves cançons evoquen essències desèrtiques, tradicions ancestrals, excursions àcides i llargs viatges per carreteres inabastables. Monster Truck són canadencs, però tenen la vista fixada en el Sud de la terra de l’Oncle Sam i les seves cançons són ideals per a infinites nits de rock’n’roll. Compartiran escenari el 7 d’abril a la sala Bikini. Fans de Tweak Bird, Queens Of The Stone Age i els primers Black Keys, no faltin a la cita.

Més informació:
Monster Truck  /  Pàgina web
The Picturebooks  /  Pàgina web
Noise on Tour  /  Pàgina web