THE POW WOWS arriben a Barcelona

Són un dels grans noms a descobrir de l’última fornada de bandes de garatge amb filiació àcida. Els canadencs Pow Wows han aixecat moltíssimes passions a l’altre costat de l’Atlàntic amb àlbums com “Broken Curses” (2015), i aquest mateix mes de març tenen previst editar un single compartit amb el llegendari Davie Allan. Aprofitaran la seva present gira europea per a visitar per primer cop els nostres escenaris. Serà el proper 21 de març a la sala Be Good i amb dos dels referents més imprescindibles del Sotabosc autòcton escalfant motors, ni més ni menys que The Missing Leech i Les Atxes. El primer, pseudònim del manresà Maurici Ribera, ha celebrat recentment deu anys de militància antifolk. Els segons, alumnes avantatjats de la Velvet i Television, refermaran la realitat del seu retorn als escenaris.

Més informació:
The Pow Wows  /  Bandcamp    /  Facebook (esdeveniment)