Un viatge al revers obscur de la condició humana

Ens trobem davant d’un d’aquells muntatges escènics que no deixen ningú indiferent. Foscor, misteri i angoixa estructurals en una obra de dansa performàtica que reflexiona sobre els racons més foscos de la condició humana. “El vuitè dia” és una producció de la companyia La Taimada, dirigida per Olga ÁlvarezJordi Cabestany, amb música de Carlos Martorell (Shoeg, Ensemble Topogràfic). Déu, segons la Bíblia, va crear el món en sis dies i el setè va descansar. El que va passar a partir del vuitè, quan l’ésser humà va agafar les regnes del seu propi destí, és el que es posarà de manifest entre els dies 16 i 19 de març a l’Antic Teatre de Barcelona, on “El vuitè dia” es representarà en el marc del cicle Nous Llenguatges del Cos.

Més informació:
Antic Teatre  /  Pàgina web