RUSSIAN CIRCLES i CLOAKROOM, 8 de març a Bikini

A finals de 2014 van celebrar el desè aniversari del seu primer concert i l’any passat lliuraven un sisè disc, “Guidance”, que marca un nou punt i a part en una cadena evolutiva sense igual. La dels nord-americans Russian Circles, una banda que ha sabut conjugar com poques l’esperit aventurer i explorador del post-rock amb la fortalesa i la corpulència dels gèneres metàl·lics més contundents. El presentaran el proper 8 de març a la sala Bikini com a caps d’un doble cartell que promet emocions fortes. El que completen ni més ni menys que Cloakroom i la seva robusta concepció del rock d’inclinació psicodèlica -que un dels seus temes porti per títol “Steve Albini’s Blues” és tota una declaració de principis-.

Més informació:
Russian Circles  /  Bandcamp
Cloakroom  /  Bandcamp
To Be Confirmed  /  Pàgina web