PIANO DAY amb Berlinist i Carles Viarnès

És possible que a aquestes alçades no quedi al calendari cap data en què no es commemori el Dia Internacional d’alguna cosa. Per això resulta tan xocant que fins fa tan sols dos anys no existís cap dia dedicat al piano. Va ser Nils Frahm qui hi va posar remei tot impulsant el Piano Day, que enguany se celebrarà per primer cop a Barcelona amb un doble concert de BerlinistCarles Viarnès. Els primers, que presentaran en primícia les seves composicions més noves, són una de les bandes més úniques i singulars del panorama independent barceloní, amb un discurs on la fragilitat i la malenconia van de la mà amb els motius barrocs i un esperit vocacionalment aventurer. El segon és un dels grans pianistes de la música contemporània a casa nostra, autor d’àlbums tan eclèctics com el recent “Schematismus” així com d’una adaptació del Llibre Vermell de Montserrat al costat de Pep Massana. La cita tindrà lloc el dia 29 de març a la sala Nota79.

Més informació:
Berlinist  /  Bandcamp
Carles Viarnès  /  Bandcamp
Nota79  /  Pàgina web