MOTORAMA, 26 de març a l’Antiga Fàbrica Damm

Si una banda es pot considerar a data d’avui ambaixadora internacional per excel·lència de l’underground de Rússia, aquesta és sens dubte Motorama. Els de Rostov s’han fet un nom a l’escena internacional amb un discurs que beu del post-punk més elegant i que tant pot manifestar-se atmosfèric com posar de potes enlaire una pista de ball. Aquest mes de març visitaran casa nostra per tercer cop, una vegada més de la mà de la plataforma Cooncert -i, per tant, a petició popular-. Serà el 26 de març a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i presentant un nou disc, “Dialogues” (2016), farcit de cançons tan eternes com contagioses. Obriran el concert els sorprenents i sempre solvents Agost, una de les grans promeses de l’indie barceloní contemporani.

Més informació:
Cooncert  /  Pàgina web