Anímic, Gúdar i molts més a la festa d’scannerFM!

Cartell d’autèntic luxe, el que scannerFM ha confeccionat per a presentar la seva programació d’aquest 2017. La gala tindrà lloc el dijous 23 de febrer a la sala Upload del Poble Espanyol, serà conduïda pels incombustibles Bruno Sokolowicz i Iván Thorpedo, i comptarà amb la participació d’artistes convidats com Delafé, Neleonard, VLIVM, LAS VVITCH o Angela. Els plats forts, però, seran les actuacions de Gúdar Anímic. Els primers són ara mateix un dels noms a l’alça de l’indie més genuïnament barceloní i avançaran el material del seu proper àlbum. Els segons aprofitaran l’ocasió per a presentar per primer cop en directe el seu nou treball, un “Skin” (2017, BCore) que de ben segur figurarà entre els discos més destacats del present exercici. I per si amb tot això encara no n’hi hagués prou, tancaran la nit els dj’s Killin’s Ürcos, deRobla i Verrier. Tot plegat amb entrada lliure (fins a esgotar aforament). Posin-se guapos i siguin puntuals!

Més informació:
scannerFM  /  Pàgina web   /  Facebook