THE AMATEURS presenta “Un nou inici” a la Sala Beckett

El punt de partida va ser una advertència de Noam Chomsky sobre la imminència del canvi climàtic. A partir d’aquest fet, el director i dramaturg Ivan Andrade va traçar el fil argumental d’“Un nou inici”, una producció de la companyia The Amateurs que enllaça disciplines com la dansa, el teatre o la música per a explicar la història d’un grup d’astronautes a la recerca d’un planeta habitable per la humanitat, un cop la petjada d’aquesta sobre la Terra ha arribat a extrems irreversibles. Una reflexió al voltant de la fragilitat del món que ens envolta i les agressions que aquest pateix constantment de la mà de l’home. I un replantejament en la relació entre la presència escènica dels actors i la percepció que en té el públic, amb direcció artística de Clara Bes i música original de Marco Mezquida. Es presentarà el proper 17 de desembre a la Sala Beckett, en el marc del cicle Croquis_Bcn 2016.

Més informació:
The Amateurs  /  Pàgina web
Sala Beckett  /  Pàgina web