Definitiva retrospectiva de WILLIAM EGGLESTON

Fotografia sense títol, realitzada a Memphis l'any 1975, de William Eggleston.

Fotografia sense títol, realitzada a Memphis l’any 1975, de William Eggleston.

L’exposició dels seus treballs al Museum Of Modern Art de Nova York, l’any 1976, es considera com un dels episodis clau en el reconeixement artístic de la fotografia en color. La seva trajectòria el confirma com un dels fotògrafs clau de la passada meitat de segle. I el conjunt de la seva obra és tan polivalent que tant ha servit per a retratar costums i moments, il·lustrar caràtules de discos o potenciar valors com la innovació al si de la fotografia. Sota el títol genèric de Portraits, la londinenca National Portrait Gallery ha organitzat la mostra més extensa mai dedicada a la figura de William Eggleston. Una retrospectiva amb un centenar de peces que van des dels inicis de la seva carrera a principis dels anys 60 fins a l’actualitat, i on algunes de les seves imatges més icòniques conviuen amb treballs rarament exposats.

Més informació:
National Portrait Gallery  /  Pàgina web