FUTURO TERROR debuten a BCore

Foto Soledad Vázquez Vidal.

Directes i contagiosos – Foto Soledad Vázquez Vidal.

FUTURO TERROR s’estrenen a BCore amb “Su nombre real es otro”. Segon disc dels alacantins i tretze talls de punk sense treva. El presentaran el 10 de juny a la sala Sidecar, compartint escenari amb Pane. Per ORIOL SERRA.

Diu un conegut meu que quan un disc es presenta amb una bona caràtula, el seu contingut sol ser com a mínim igual de bo. Ignoro si el meu conegut ha escoltat el nou disc de Futuro Terror, però si no ho ha fet val més que no trigui perquè el conjunt de l’àlbum referma com pocs la seva tesi. Caràtula d’impacte amb estètica de sèrie b a càrrec del dibuixant de còmics Adrián Bago -qui en l’àmbit musical també ha realitzat il·lustracions per a Kid CongoJolly Joker, entre d’altres- i tretze talls a mig camí del hardcore melòdic i el punk més accelerat.

“Su nombre real es otro” (2015) és el segon disc del trio alacantí, i el primer que edita des de la seva entrada al segell barceloní BCore. Gravat a Mirador Estudios (Alhama de Murcia) amb Marco Velasco als controls, el plàstic consolida la vessant més crua i immediata del so de Futuro Terror. La majoria de temes ronden els dos minuts de durada -amb dues notables excepcions, “Afilado”“Ectoplasma”, que s’acosten al quart d’hora però passen volant- i es mouen per les coordenades vitamíniques d’uns Ramones (“Tonybee Idea”“Es así”) o uns Bad Religion (“Parálisis del sueño” o la peça homònima). El resultat de tot plegat és un dels àlbums més frescos, directes i contagiosos que s’han publicat darrerament en llengua castellana. A situar al costat de Las RuinasCala VentoSalvaje Montoya.

Més informació:
BCore  /  Bandcamp