MI’DAS, la persistència d’un artesà del pop

Donem la benvinguda a un músic de llarg recorregut. I a tot un artesà de la cançó pop amb textures soul. MI’DAS ve de Brighton i aquesta primavera presenta el seu primer disc llarg, “All Inside Your Head”. Per ORIOL SERRA.

El més fàcil seria dir que la seva música beu a parts iguals del soul i del folk, que les seves cançons conjuguen sofisticació amb melodies inesborrables i que les seves interpretacions resulten tan sòlides com fresques. I tot això seria ben cert, però parlar de Mi’das és fer-ho sobretot d’un artista singular, persistent i infatigable. D’una trajectòria que va començar ara fa deu anys als carrers de Brighton i que ha arribat fins a als londinencs Hyde Park, Royal Albert Hall o O2 Arena. D’algú que va començar presentant la seva obra en voreres, cantonades i places, i ha acabat actuant davant 20.000 persones i compartint escenaris amb LabrinthJamie Cullum.

Mi’das és el nom artístic de Mike Davies, un compositor de cançons en el sentit més artesà de la paraula. Un músic d’ampli recorregut que ha publicat tres ep’s al seu nom i ara presenta el seu primer disc llarg, “All Inside Your Head” (2016), una col·lecció de cançons que resumeixen aquests deu anys a la carretera però sobretot anuncien les ganes de seguir avançant. També ha suposat el passaport cap a la seva primera gira de grans dimensions com a cap de cartell, que recorrerà el Regne Unit aquesta primavera. Però, per damunt de tot, és un mosaic sonor que hauria d’entusiasmar a qualsevol seguidor de Bill Withers, James TaylorElton John.

Més informació:
Mi’das  /  Pàgina web