Una aposta per la formació

Volem contribuir a l’actualització i millora de l’ensenyament musical a casa nostra. I ho volem fer Speech des de l’intercanvi cheap jerseys d’idees, coneixements i materials pedagògics entre professionals del sector educatiu. Per aquest motiu, hem celebrat aquest cap de setmana la wholesale jerseys segona edició Videos de la Fira de Recursos Pedagògics Musicals. Una iniciativa que ha aplegat a més d’un centenar de mestres i professionals de l’educació d’arreu de Catalunya a la NAUB1. Al llarg de la jornada, diverses empreses i cheap nba jerseys institucions musicals han presentat els seus respectius projectes, eines i materials en un espai d’exhibició creat expressament per a l’ocasió. Una tasca divulgativa que s’ha complementat amb un seguit de tallers i conferències, sempre incidint en diversos aspectes de la formació All musical. Perquè educació i formació són aquells motors sense els quals una societat no pot avançar, també l’àmbit musical s’ha de construir a partir year d’aquests pilars.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6TWmz76dUcg]